Skal du købe en kikkert? Vi giver dig råd og vejledning

Det kan være svært at købe en kikkert. Uanset om du leder efter en kikkert til jagt, safari eller bare til en tur i skoven: udvalget er enormt. Vi hjælper dig, med at finde den helt rigtige kikkert. Det gør vi, ved at forklare dig lidt om kikkerter, men også ved at give dig tips til kikkerter, der i følge vores eksperter, passer allerbedst til de forskellige formål.

Frank's tip: Ekspertens valg

Frank har en bred vifte af kikkerter. At tage det rigtige valg, kan være svært og Frank vil gerne hjælpe dig med at vælge det helt rigtige produkt. Med Franks tip, har vi udvalgt de bedste kikkerter til enhver situation. Vi har udvalgt de kikkerter, som vi mener vil give dig den allerbedste oplevelse indenfor dit budget.

  1. Se Frank's tip

Teknisk information om kikkerter

Når du køber en kikkert, er det vigtigt at vide, hvad tallene i navnet på en kikkert betyder. Når der ved et navn på en kikkert står 10 x 52, betyder det, at kikkerten forstørre 10x og at den har en frontlinse diamater på 52 millimeter. Men hvor meget forstørrelse skal du bruge til dit formål? Og skal du være opmærksom på, når du vælger en frontlinse diameter? Herunder kan du læse mere om de tekniske specifikationer af kikkerter.

  1. Læs mere her