Alt omkring luftmadrasser

En luftmadras kan bruges til mange formål. Til camping, som gæsteseng eller som en overgangsseng. Når du skal vælge en luftmadras er der flere ting du skal tænke over. På denne side finder du information om hvordan du vælger den luftmadras som passer bedst til dig, en forklaring på de forskellige karakteristika og typer af luftmadrasser. Vi giver dig også lidt gode og praktisk tips til din luftmadras.

Hvordan finder jeg den rigtige luftmadras?

At finde den rigtige luftmadras er ikke let, og tit er det svært at se skoven for bare træer. Denne side giver dig alle de oplysninger du skal bruge for at finde den helt rigtige luftmadras.

  1. Alt information til at finde den rigtig luftmadras

Forskellige typer af luftmadrasser

Der findes mange forskellige typer af luftmadrasser. For at give dig et overblik har vi udvalgt nogle forskellige typer af luftmadrasser, som vi gerne vil fortælle dig mere om: Enklte og dobbelte luftmadrasser, børne luftmadrasser og luftmadrasser til festival. Du vil også kunne finde en sammenligning af luftmadrasser og liggeunderlag.

  1. Information om de forskellige typer af luftmadrasser

Tips og tricks

Her kan du finde alt hvad er værd at vide om luftmadrasser. Fakta, tips og tricks til og om luftmadrasser. For eksempel kan du læse om hvordan man korrekt pumper en luftmadras op og hvordan man bedst slipper af med lugten af plastik når du køber en ny luftmadras.

Godt at vide
Alle luftmadrasser mister ca. 10% luft i starten, fordi materialet bevæger sig. Dette er normalt og det betyder ikke nødvendigvis at der er noget galt med din luftmadras.

  1. Tips of tricks til luftmadrasser