Vores historie

Født i Groningen, Holland

Vi er Frank. Vi så dagens lys i 2004. Vores vugge stod på et usædvantligt sted: I et kollegieværelse på Parkweg i det nøgter, men varme Groningen i den nordelige del af Holland tæt på den tyske grænse. Som et lille nysgerrigt barn begyndte vi tidligt med at snakke, og med at stille spørgsmål. Hvorfor skal du egentlig ned i en butik for at købe noget? Hvorfor er udvalget altid så lille i en butik? Og hvorfor skal du rejse land og rige rundt for at finde en unik gave?

Nysgerrig og ambitiøs

Vi tog vores først skridt i skyggen af vores berømte Martinitoren i Groningen, men det føltes som om at verden lå åben for os. Bogstaveligt talt. Gulvet på vores kollegieværelse var fyldt med antikke verdenskort, som næsten ikke kunne være der mellem alle vores studiebøger. I et hjørne stod en stak globuser som ventede på at nogen skulle købe dem. Ind i mellem var der en kunde som bestilte noget, og så tog vi verdenen i vores egne hænder. Vi pakkede bestillingen i en kasse, stod på toget og afeleverde personligt pakken til vores kunde. Det eneste vi havde brug for var et rejsekort, som vi fik gratis fordi vi studerede.

Opvoksede i Holland

Vores ideer voksede som ukrudt. Derfor stod vores barndom i flytningens tegn. I 2006 flyttede vi ind på vores første kontor på Donderslaan. Invalidetoilettet byggede vi om til et mini-lager til vores mini-verdener. Men snart faldt vi over nye produkte rog muligheder. Med vores nye kikkerter holdte vi øje med morgendagen, mens vi brugte vores teleskoper til at kigge endnu længere ind i fremtiden. Vi kiggede ikke kun på det store billede, for os var de små detaljer ligeså vigtige. Her kunne vi bruge vores nyindkøbte mikroskoper. Da vi blev teenager var huset pludselig for lille, og vi forlod Donderslaan.

Kig ud i det uendelige, men hold øje med detaljerne

På Ulgersmaweg fandt vi massere af plads. Vores nye base fyldte vi med ting til hjemmet: Knagerækker, postkasser og ure. Hele landet vidste nu hvor de kunne finde os. Vi elskede Holland, og Holland begyndte så småt at elske os, men vi var klar til en ny udfordring. Op på cykelen, som også var vores nyeste produkt, og over grænserne for at besøge vores naboer i Belgien. Der fik vi en varm velkomst.

Voksne i verdenen

Nu havde vi lagt vores teenageår bag os og vi havde fundet vores andet hjem i Belgien. Alle vores websites var åbne både i Holland og i Belgien, og vi var også så småt begyndt at lærer England og Danmark at kende. Som unge voksne var vi slet ikke færdige med at vokse. Vi var ikke end gang færdige med den ene flytning før den næste begyndte.

Verden lå åben for vores fødder, men intet var forandret

Langsomt, men sikkert begyndte vi at blive voksne. Men vi var langt fra færdige, og det var heldigvis heller ikke nødvendigt. Det vigtigste for os var at vi indeni holdt fast i det nysgerrige barn som altid stillede spørgsmål. Nøgter og realistisk, fordi vi kommer fra Groningen, men med et øje for verdenen omkring os. Det har bragt os til det sted hvor vi er i dag. Og den verden som lå for vores fødder i 2004? Den ligger der stadig, men vores fødder er bare blevet større.