Gratis Retur

Ikke tilfreds med din bestilling? Ikke noget problem. Du for få hele købsbeløbet tilbage eller bytte til et andet produkt. Kontakt vores kundeservice, de hjælper dig gerne på vej. Du behøver ikke at give os en forklaring. Herunder kan du læse mere omkring vores returnerings regler.

Hos Frank har du ret til gratis at returnere din bestilling. Hvis du gerne vil bruge denne mulighed, skal du kontakte os indenfor 14 dage, efter du har modtaget din pakke. Derefter har du 14 dage til at sende din bestilling retur.

Vi du gerne returnere et produkt? Det kan du gøre via vores online returformular.

Betingelser og undtagelser

Hvis du sender et produkt tilbage, skal du også sende alt tilbehør med. Produktet skal - hvis det med rimelighed er muligt - i original (ny) tilstand og skal returneres til os i den originale emballage. Hvis du ønsker at returnere en vare, der er brugt og derfor ikke kan sælges (som ny), så kan vi tage et gebyr for dette. Det er muligt, at denne kompensation er lig med købsprisen.

Efterfølgende procedure

Når vi modtager din returforsendelse vil den blive kontrolleret. Hvis der ikke findes nogle problemer, vil vi - afhængigt af dit ønske - ombytte produktet eller refundere købsprisen. Har du valgt at få pengene tilbage? Så sker det så hurtigt som muligt - og senest 14 dage efter vi har behandlet din forsendelse - på den konto som du har betalt varen med.